Csoportjaink

Népdalkör

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár keretein belül heti rendszerességgel működő amatőr népművészeti csoportok vezetője Pintér Anikó népdalénekes, a Rutafa és Kalinkó Énekegyüttes vezetője. Angol nyelvoktató tanító és angol nyelvtanár...

Népdalkör
XI. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

XI. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Az idei esztendőben immár tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Gyógy-Bor Napok – Büki Gasztrofesztivál.
A rendezvény a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat–dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által kiírt pályázat keretében elnyerte a „Nyugat- dunántúli régió kiemelt kulturális- és örökségturisztikai rendezvénye” címet.


Programok
 

 
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
További hírek

Aktuális

Pályázati felhívás! Pályázati felhívás! AZ ÉN BÜKÖM - HELYTÖRTÉNETI ÉRTÉKEK FOTÓN ÉS ESSZÉBEN
Bemutatkozás

Bemutatkozás

A büki Művelődési Központ felújított és modernizált épülete 1998-ban került átadásra. Az átépítéssel az eredeti alapterület csaknem duplájára (1642 m2) nőtt. Az intézményben kapott helyet a Városi Könyvtár és hozzá tartoznak a Büki Sportlétesítmények is.

A Művelődési Központ kiválóan alkalmas előadások, konferenciák, kongresszusok, közösségi rendezvények, vállalati események lebonyolítására. A programok szervezését és koordinálását tapasztalt szakemberek segítik.

Tovább olvasom

További galériák

Fotógalériáinkból

Pannon Cigányzenekar 2014 Részek az Egészért 2015 Büki Húsvét 2014 Büki Jelmezes Farsangi Mulatság 2014 Farsangi felvonulás 2014 Bognár Szilvi és az Etnoé lemezbemutató 2014 Futónap2015 Szent Mihály Nap 2013
Top