Csoportjaink

Népdalkör

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár keretein belül heti rendszerességgel működő amatőr népművészeti csoportok vezetője Pintér Anikó népdalénekes, a Rutafa és Kalinkó Énekegyüttes vezetője. Angol nyelvoktató tanító és angol nyelvtanár...

Népdalkör
XI. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

XI. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Az idei esztendőben immár tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Gyógy-Bor Napok – Büki Gasztrofesztivál.
A rendezvény a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat–dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által kiírt pályázat keretében elnyerte a „Nyugat- dunántúli régió kiemelt kulturális- és örökségturisztikai rendezvénye” címet.


Programok
 

 
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
További hírek

Aktuális

Felhívás! Felhívás! Kézművesek, népi iparművészek, borászok és gasztronómiai kiállítók jelentkezését várjuk!
Bemutatkozás

Bemutatkozás

A büki Művelődési Központ felújított és modernizált épülete 1998-ban került átadásra. Az átépítéssel az eredeti alapterület csaknem duplájára (1642 m2) nőtt. Az intézményben kapott helyet a Városi Könyvtár és hozzá tartoznak a Büki Sportlétesítmények is.

A Művelődési Központ kiválóan alkalmas előadások, konferenciák, kongresszusok, közösségi rendezvények, vállalati események lebonyolítására. A programok szervezését és koordinálását tapasztalt szakemberek segítik.

Tovább olvasom

További galériák

Fotógalériáinkból

Szélesy Emléktorna 2014 Büki Advent 2013 Sok-Szín-Feszt 2013 Queen of the Dance Gyógy-Bor Napok 2015 - 2.nap Büki Gyógybor Napok 2014 - Budapest Bár Vámos Miklós Bükön Büki Majális 2014
Top