Csoportjaink

Csoportjaink

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár által működtetett és befogadott csoportok és művészeti együttesek, egyesületek rendszeres közreműködői az intézmény által szervezett rendezvényeknek.

Csoportjaink
X. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

X. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Az idei esztendőben immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Gyógy-Bor Napok – Büki Gasztrofesztivál.
A rendezvény a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat–dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által kiírt pályázat keretében elnyerte a „Nyugat- dunántúli régió kiemelt kulturális- és örökségturisztikai rendezvénye” címet.


Programok
 

 
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
Bemutatkozás

Bemutatkozás

A büki Művelődési Központ felújított és modernizált épülete 1998-ban került átadásra. Az átépítéssel az eredeti alapterület csaknem duplájára (1642 m2) nőtt. Az intézményben kapott helyet a Városi Könyvtár és hozzá tartoznak a Büki Sportlétesítmények is.

A Művelődési Központ kiválóan alkalmas előadások, konferenciák, kongresszusok, közösségi rendezvények, vállalati események lebonyolítására. A programok szervezését és koordinálását tapasztalt szakemberek segítik.

Tovább olvasom

További galériák

Fotógalériáinkból

Büki Majális 2014 Farsang Farka 2013 Etno-Folk Forgatag 2013 Október 23 - Bük Garázsfuvola És Rómeó Gyógy-Bor Napok 2015 - 3.nap Futónap2015
Top