Etno-Folk Forgatag

Etno-Folk Forgatag

A Büki MSK minden évben, júliusban rendezi meg az Etno-Folk Forgatagot. Intézményünk egy új kulturális programkoncepciót követve, a KultúrWellnes – Büki Kultúr Kúra keretein belül szervezi programjait. E koncepció felöleli a Szent György napjától egészen Szent Mihály napjáig tartó büki kulturális rendezvényeket.Büki Gyógy-Bor Napok

XIV. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Az idei esztendőben immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Gyógy-Bor Napok – Büki Gasztrofesztivál.
A rendezvény a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat–dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által kiírt pályázat keretében elnyerte a „Nyugat- dunántúli régió kiemelt kulturális- és örökségturisztikai rendezvénye” címet.


Programok
 

 
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
  • 2021. 10. 22.
    XIX. Szivárvány Gyermek és...
    XIX. Szivárvány Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Bükön 2021. október 22-én!

  • 2021. 10. 23.
    Ünnepi megemlékezés
    Ünnepi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójának alkalmából.

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A büki Művelődési Központ felújított és modernizált épülete 1998-ban került átadásra. Az átépítéssel az eredeti alapterület csaknem duplájára (1642 m2) nőtt. Az intézményben kapott helyet a Városi Könyvtár és hozzá tartoznak a Büki Sportlétesítmények is.

A Művelődési Központ kiválóan alkalmas előadások, konferenciák, kongresszusok, közösségi rendezvények, vállalati események lebonyolítására. A programok szervezését és koordinálását tapasztalt szakemberek segítik.

Tovább olvasom

További galériák

Fotógalériáinkból

Szélesy Emléktorna 2014 Büki Gyógybor Napok 2014 - Megnyitó, borátadó, gasztró Futónap2015 Queen of the Dance MKN 2014 Bük Büki Majális 2014 Roma Gasztronómia Nap 2015 Büki Gyógybor Napok 2014 - Összegző
Top